Voor bedrijven en particulieren is het vaak lastig om rekening te houden met allerlei wet- en regelgeving. Wat zijn die regels en wat betekenen die voor mij of mijn bedrijf? Hagel omgevingsadvies kan u daarbij helpen.

Al ruim 15 jaar ben ik als toezichthouder en adviseur leefomgeving werkzaam binnen de overheid. Daarbij heb ik veel contact met bedrijven en particulieren die worstelen met het doolhof aan regeltjes. Denk daarbij alleen al aan de regels die staan in een bestemmingsplan, het Bouwbesluit en het Activiteitenbesluit milieubeheer. Wat kan ik bouwen, hoe mag ik het bouwwerk  gebruiken en waar moet ik dan aan voldoen. Vaak zijn er meerdere opties om het gewenste resultaat te bereiken.

Op 1 december 2016 ben ik mede hierom gestart Hagel omgevingsadvies. Hagel omgevingsadvies kan u wel snel duidelijkheid geven en naar wens volledig ontlasten op dit gebied. Samen met u kijk ik naar mogelijkheden en bijpassende oplossingen. Naast mijn eigen kennis kan ik gebruik maken van een netwerk van specialisten.

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden voor u of heeft u een concrete vraag dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact opnemen met mij via telefoonnummer 06-197 151 73 of info@hagelomgevingsadvies.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *