Hagel omgevingsadvies

Voor bedrijven en particulieren is het lastig om rekening te houden met alle wet- en regelgeving. Wat zijn die regels en wat betekenen die voor mij en mijn bedrijf? Hagel omgevingsadvies kan u daarbij helpen.

Al ruim 15 jaar ben ik als toezichthouder en adviseur leefomgeving werkzaam binnen de overheid. Daarbij heb ik regelmatig contact met bedrijven en particulieren die worstelen met het doolhof aan regeltjes. Het is lastig om hier duidelijkheid in te krijgen. Op 1 december 2016 ben ik gestart Hagel omgevingsadvies. Hagel omgevingsadvies kan u wel snel duidelijkheid geven en naar wens volledig ontlasten op dit gebied. Naast mijn eigen kennis kan ik gebruik maken van een netwerk van specialisten.

Denk daarbij bijvoorbeeld alleen al aan de regels die staan in een bestemmingsplan, het Bouwbesluit en het Activiteitenbesluit milieubeheer. Wat kan ik bouwen, hoe mag ik het gebruiken en waar moet ik dan aan voldoen. Vaak zijn er meerdere mogelijkheden om het gewenste resultaat te bereiken. Samen met u kijk ik naar deze mogelijkheden en bijpassende oplossingen. Dit zowel voor een enkelvoudige vraag tot en met een complex vraagstuk. U eigen wensen staan hierin natuurlijk centraal.

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden of heeft u een concrete vraag dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact opnemen met mij via telefoonnummer 06-197 151 73 of info@hagelomgevingsadvies.nl